mandag 19. oktober 2009

Papirfesten 2009


Da er Papirfesten over for i år, og jeg har storkost meg! Det har gått i ett fra morgen til kveld med jobbing og scrapping om en annen, men gud så kjekt det har vært.
Fikk laget 5 LO'er, ett kort, 2 Halloween-godteposer til Trym, samt at eg har 2 LO'er og ett minialbum fra kursene som jeg ikke er helt ferdig med ennå. Deltok på 2 kurs, ett Sassafrass kurs der vi laget minialbum hvor vi brukte monsterserien til Sassafrass, samt ett kurs holdt av Dina Wakely, (min nye helt innen scrapping) som hette Inky fingers. Dette kurset var helt fantastisk, og Dina viste oss lure og kreative måter å bruke colorwash og glimmermist på. Bare ta en titt på bloggen hennes: http://dinastamps.typepad.com/

Her er det jeg har laget som er ferdig så langt:


LO laget på Inky Fingers kurset til Dina Wakely. "Grafitti"stripen midt på arket er laget ved hjelp av colorwash og sjablonger. Min LO er ikke like flott som Dina sin, men ble veldig fornøyd med den selv, og fargene og temaet passet jo perfekt til dette bildet. (bildet fant jeg etter kurset)Dette bildet av Tord måtte bare scrappes:Denne høst LO'en laget eg til en utfordring på Papirfesten. Oppgaven var å lage en LO hvor en brukte restepapir samt minst 1 ting som ikke var scrapperelatert. Jeg sprang så ut og fant denne flotte greina på en busk rett utenfor turnhallen.Denne LO'en ble laget etter skisse til skissekonken på Papirfesten. Dette var den første LO'en jeg laget på fredagen.

Sånn ser en LO ut når en skal scrappe en LO på 20 minutt kl halv to om natten etter å kun ha sovet 3 timer på nesten 2 døgn.......

Mitt første forsøk på å fargelegge stempel med Promarker (må nok gå til innkjøp av det ja...):
13 kommentarer:

 1. Så mye fint du har fått laget i helga!
  Digger den du har laget på kurs med Dina Wakely, kjempestilig! :D

  SvarSlett
 2. Såååå mye flott du har fått laget i helga.
  Lo'en av Tord var rålekker.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 3. Så mye herlig. Du er bare så flink. Inspirerende!
  Prinsessa i tårnet, BV

  SvarSlett
 4. kjempeflotte LO'er og kort! Likte spesielt den med stjernen ! Ha en fin kveld!

  *lene*

  SvarSlett
 5. Her var det masse flott!! :-)
  Ei elsker det meste av det du lager, du er så flink!! :-)

  SvarSlett
 6. Nydelige LOer du har laga!! likte spesielt den med Tord, nyydelig oppsett og bilde var bare til å smelte av! =)

  SvarSlett
 7. Så mye fint du fikk laget!! Inky Fingers LOen din ble utrolig stilig! Jeg var også på kurset til Dina, og har kommet hjem med tusen nye idèer i hodet!
  "En liten sjarmør" var en av LOene jeg la godt merke til når jeg skulle stemme, du er kjempe dyktig :)

  SvarSlett
 8. WOW - hvor du er produktiv, uten at det går ut over kvaliteten på det du lager! Så flotte og varierte LOer og supersøtt julekort!

  SvarSlett
 9. Så utrulig mange fine LOer du har fått laga i helga! Eg falt skikkelig for den høst LOen. Nydelige fargar og herlig bilde:-)

  SvarSlett
 10. Så utrolig mye flott det var her!! Er helt imponert av "blomster-oppsatsene" dine.. Nydelige sammensetninger! *Blogg lagt til i favoritter* :) :)

  SvarSlett
 11. Nydelige Loer.
  Masse inspirasjon og hente her!

  SvarSlett
 12. ÅH en haug med lekre layouter!!
  Takk for en koselig helg *gøy fra ende til annen*
  og takk for koselig kommentar på bloggen min. Treet er en trasparentfigur fra FancyPants (tror jeg) og så har jeg brukt baksiden. Fremsiden har egentlig grønt glitterbelegg, men det passet ikke helt syntes jeg ;)

  SvarSlett
 13. Oji! Her var det masse nydelige LO`er! Falt bare rett og slett helt pladask for den tankefull LO`en din! Kan jeg få lov til å lifte den en gang? Den var bare helt skjønn! Digga åssen du hadde lagt det lag på lag systemet ditt;)

  SvarSlett